View Single Post
Staro 04.06.2007., 17:24   #1
Vey
Premium

Datum registracije: Oct 2006
HD signal na tv-u(pomoc)

Nisam znao kako bih drugacije nazvao thread.
Dakle kupio sam novu panasonic 50pv700 plazmu . Sve super slika s kabelske zakon ,sa dvda perfektna ,panasonic eh-55 recorderu napunio disk divixima koje ovaj reproducira bez problema.

Onda nesto gledam onu hd naljepnicu i vrag mi neda mira volio bih vidjeti kako mi to na novom tvu izgleda taj hd sadrzaj

Snimim dvd sa divixima u 720p al eh-55 ga odbija reproducirat (valjda vrti divixe samo u normalnim rezolucijama ,nikako u ovima vecim -uputstva su tu nejasna -pise samo pusta divixe ) . Sad kako jos nema HD ili blue ray playera i filmova za njih ,rijesenje je vrlo jednostavno ,spojiti ga na komp i vrtiti s kompa(na kompu imam jako puno Hd materijala) . E sad problem ,komp mi je u drugoj sobi udaljenoj valjda barem 15 metara. Kolko vidim u opcijama nvidije takav signal ne ide preko normalnoga tv outa vec se dvi spaja direktno u tv ,pa valjda ideja sa 15 metara dugim video out kabelom otpada

Ima li mozda kakav uredaj koji bi bezicno slao sliku s kompa do tva (a da se ne gubi na kvaliteti) ?

Kolega mi nesto govori o upscaleing(valjda se tako pise ) dvd divix playerima i da bi to bilo neko rijesenje al ja nemam pojma sta je to ,mozda mi netko moze objasniti ?

Svakoa pomoc vise nego dobrodosla (a vi ovdje mi uvijek pomognete ).

Pozdrav.
Vey je offline   Reply With Quote