View Single Post
Staro 04.06.2007., 15:39   #39
Milentije
Adrenaline junkie
Moj komp

Milentije's Avatar

Datum registracije: Apr 2006
Citiraj:
Autor Newbie Pro Pregled postova
Probao sam apsolutno sve sa RBR, baš sam je htio odigrat kad igru svi tako hvale, a obožavam dobar rally. Ali neće i neće, nikako. I s patchom, i bez, sa SSE, bez, bilo šta. Znam da je Audigy kriva, iako bi patch trebao ispravit bug sa Creative zvučnim karticama.

Aj, nadam se da će mi Toca leć, ne tražim hardcore simulaciju već dobar omjer između ugodne vožnje i zabave.
Imam i ja Creative-ovu zvucnu pa nista (radi sve kako treba).
Sada radi, ali ranije nije radila bas nabolje.
Nekada ranije mi se desavalo da pri ucitavanju (loadovanju) izbaci iz igre cim pritisnem neki key na tastaturi, sada vise ne. Desavalo mi se i da iz istog razloga zaglavi bas kao tebi, u meniju.
Ne znam sta je moglo rijestiti ovaj problem, nisam stavljao nikakav patch, imam iste drivere za zvucnu kao i ranije,....

A sto se tie same TOCA-e 3 ja sam je uglavnom igrao u LAN-u, i bilo predobro. Za LAN-ove sa 4 ili vise igraca se ubila, mada moze i manje, ali onda ima manje guranja, izguravanja, zabijanja u protivnika i sl.

BTW Moze li mi neko objasniti sta je L4S (igra za sebe, ekspanzija necega, mod necega,....). Kod nas je nigdje ne mogu naci.