View Single Post
Staro 03.06.2007., 23:55   #16
Lord_Calidor
Extreme Air Cooler
Moj komp

Lord_Calidor's Avatar

Datum registracije: Sep 2004
Ja sam do nedavno koristio ovu:
Genius LuxeMate Scroll i bio vise no zadovoljan. Dodje oko 100 kn.
Slim dizajn, uska i zauzima stvarno malo mjesta na stolu. Unatoc slim dizajnu, tipke ipak dovoljno mekane i responsivne za dobar feeling pod jagodicama. Nema klikanja, nema zapinjanja, registrira do 4 pritisnute tipke odjednom, ako ti je to bitno za gejming. Ovaj gumirani naslon za dlanove je takodjer odlican, ne iritira ni na velikim vrucinama (izdrzala je shock test pred 2 tjedna, kad su temp. isle preko 30 C). Eh da, ja sam navikao igrati ne s WASD, vec na strelicama, i ovaj raspored mi je bio fantastican, mogao sam sve fukncije mapirati u blizini, cak i u ArmA-i.
Jedino je mala ***ada oko insert/delete bloka tipki, treba se malo priviknuti na takav raspored.

E, sad, Genius se do pred koju godinu nije bas isticao izdrziljivoscu, a kako je s ovim novim serijama, ne znam. Ja je nisam imao dovoljno dugo za neki veci test, jer mi je trebala bezicna tast. pa sam je zamjenio za Logi S510, koja je skoro isti dizajn i koncept, ali bez zice. Inace je vjejoatno ne bih mijenjao dok se ne raspadne.