View Single Post
Staro 03.06.2007., 23:27   #878
Gabre
Lika u mom srcu
Moj komp

Gabre's Avatar

Datum registracije: Jan 2004
Citiraj:
Autor Vuco Pregled postova
Čuj, isti problem sa drugim driverima (kod mene za wi-fi karticu preko koje idem na net).
Driveri rade na 32-bitnoj, a na 64 ne. Tako da, evo, već sam cijeli dan na 32-bitnoj Visti i mogu reći da je brža od XP-a (a bome sam natrpal sveg i svačeg gore, sve isto kao na XP-u). 64-bitnu sam popljuvao, ali 32-bitna radi ko urica na mojoj konfi.

Inače, danas sam mjerio, za instalaciju je trebalo 16minuta , od boota do prvog ulaska u Windowse. Programi se malo brže učitavaju (AutoCAD i Solidworks od ovih težih). FF u sekundi otvara. Za sada još nisam našao programa koji mi je zezao
So far so good. Puno bolje nego kod prelaska sa 98SE na XP. Još samo da srede drivere za zvuk, jer od Realteka su očajni (zvuk na 5.1 je limen ). Ali to ću pokušati sa LAcy-jevom metodom
vista odlično izgleda, i odlično radi kad proradi...

zaboravio sam napisati da sam jedno pola sata pokušavao dobiti 1440x900 na monitoru...
stavim tu rezu, apply, a ono monitor se ugasi i izbaci: Invalid input, recomended is 1440x900 @60hz.. a ja gledam u ekran i pitam se tko je tu lud... i onda postavim na 1440900 @75hz, apply, i dođe slika...

i vidio sam da su riješili problem sa tv-outom, sa najnovijim 7.5 driverima.. Hvala Bogu...

još da na Live! proradi Digital Out, i ja sretan...

e da, i da mi proradi modem..

Citiraj:
Autor tutix Pregled postova
link

Probaj sa driverima od Dual-VSTA ploče instalirat drivere za mrežnu. To sam napravio kad mi net nije htio preko LAN-a na Visti. Moja je ploča iz siga. Mrežnu je uredno prepoznao ali ona nije radila. I naletio negdje na netu da se može za Dual-SATA2 ploču, isto napravio za svoju i kaboom proradilo.

EDIT: Ali ti imaš malo drukčiju situaciju. Uglavnom probaj i sa LAN driverima za XP 64-bit i sa Vista driverima sa ovog linka, jedni moraju proradit.

pa instalirao sam drivere sa cd-a od ploče...

probat ću ove...

daj mi recite da li može postojati dual boot ako bih ja sad otišao i narpavio jednu particiju i na nju instalirao Vistu? ali hebena Vista kad se instalira zauzima 10gb!!
Gabre je offline   Reply With Quote