Citiraj:
Autor darkijas
vjerujem da je problem u napajanju ali ipak da probaš tu grafu na nekom drugom kompu..
Inače kak to da si digao ruke od ati-ja, zar nisi rekao da čekaš HD2600xt?
|
Problem je bio u napajanju, danas sam uzeo u LINKS-u CoolerMaster eXtreme Power 430W i sad sve radi bez problema.
Sto se tice ATi-ja... iskreno ne mogu reci da X1650Pro nije zadovoljavala moje potrebe, jer je.. ali isao mi je malo na zivce glasan ventilator na njoj. S tim ventom je jos i bilo ok dok sam iz ATT mogao kontrolirat vrtnju prema temperaturi, ali u zadnje vrijeme mi nove verzija Catalysta nisu prepoznavale tu opciju pa se stalno vrtio na max. okretajima sto je bilo za poludit

Onda mi je upao Zalman VF-700Cu u kombinacije, ali nazalost taj cooler se nije mogao namontirat na X1650Pro AGP

Jedina opcija je bila nabavit VF900 ili nesto slicno sto je znacilo ulaganje od 150-300kn. E sad je uletila ova akcija za 7900GS za 900kn.. pa kad prodam X1650Pro.. trošak mi je isti kao da sam kupio npr. VF900, a komp je svejedno postao mnogo tiši. A da ne kažem koliko brži u igrama. Uz dodatnih 400kn za napajanje koje je usput i tiše od starog, no eto..to je recimo jedino ekstra ulaganje... no to bi islo vjerojatno i ovako.
Po toj računici mi se isplati kako god okreneš. A za DX10 mi se iskreno fućka

jer nisam odigrao jos ni mnoge dobre DX9 igre, a nije da stalno igram igre... samo mi se svidjela slika sa AA i AF
Mislim da će me ova 7900GS dugo služiti ako sve bude ok (barem dvije godine), samo sada moram smisliti što ću sada prčkati i mijenjati po kompu
Eto, fućka mi se jel ATi i nVidia... bitno je sto mi je "isplativije" (iako mi se jos uvijek vise svidjaju ATi driveri, zivost boja u Windowsima na ATi-ci i jako mi se svidja ATT... da mi je barem nesto takvo za nV

)