View Single Post
Staro 02.06.2007., 15:21   #56
eluminer
Premium
Moj komp

eluminer's Avatar

Datum registracije: Jan 2007
Upravo sam malo čitao o ProStreetu na službenom forumu i lik koji ga je igrao (neki u razvoju igre valjda) je rekao ponešto o igri...
U igri će postojati preko 60 auta od 20 proizvođača...
Izbacili su Sprint i Speedtrap, i vratili dobri stari Drag (koji će biti totalno iznenađenje navodno)... Dakle, Circuit, Checkpoint i Drag... S tim da ovaj checkpoint mijenja Sprint i Speedtrap nekim svojim opcijama (to nisam baš skužil)
Autosclupt je full poboljšan, i uveden je neki zračni tunel u kojem ćemo moći poboljšavati aerodimaku auta, downforce i slične gluposti mijenjajući bodykit, spoilere i sl...
I dijelovi motora će biti od stvarnih proizvođača i svaki će imati specifičan učinak na auto (nemoguće napraviti dva jednaka auta što se performansa tiče)...
Isti ti djelovi će se moći kupovati i prodavati na netu gdje ćemo imati i online karijeru utrkivajući se s ostalim tipovima iz cijelog svijeta... Utrke će se izgleda odvijati ovak bezveze po ulicama grada već kako se ko sjeti, gdje će sve naravno biti preplavljeno murijom....
Naravno, auti će se dati porazbijati, a i setup auta će biti u potpunosti podesiv (kao na rally igricama)....

Uglavom, čini mi se da će ovo biti ogromni skok za nfs serijal, čemu još pridonosti najvjerojatniji DX10...

Da bi sve saznali, treba čekati 11. mjesec ove godine....
eluminer je offline   Reply With Quote