Citiraj:
Autor rendula
moj prijedlog da ako netko normalno prokomentira cijenu i mod se slozi da je komentirano s razlogom, i uljudno (link na novo u trgovini), da je to ok.
|
Ha ćuj, u svakom slučaju ako je cijena veća od one u trgovini, još jednom ponavljam - normalno napisati da je cijena previsoka i dati link na cijenu u trgovini.
A sada, ako je manja, to je onda sve stvar procjene. Nije isto kada je cijena manja za 50kn od prave koja je npr. 200kn, negoli kada se radi o cijeni od npr. >700kn. Naravno, primjer je bedast

, ali kuži se što oću reć.
Iskreno, ja bi rado maknuo sve procjene, osim kada je to stvarno, ali stvarno potrebno. Kad je neki raritet u igri ili nešta što više nema u trgovinama dosta dugo. Mislim, stvarno procjena ima hrpu. Garant bi se koristeći tražilicu našlo 5 procjena za neku grafu od prije.
Samo što bi tek onda dernek nastao i buna, tako da to otpada.
Ali gledajte, većina želi imati "svoj" thread, bilo to na procjenama ili negdje drugdje. To su činjenice...
Ja rado poslušam sve savjete koje imate kako bi se moglo još dodatno poboljšati stanje na tržnici. Sigurno netko ima neki dobar prijedlog (ne velim da je tvoj loš

, ti si samo potaknuo pitanje procjena).