01.06.2007., 23:59
|
|
Premium
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
Autor atha
Sto, i ti si jedan od onih kojima je surfanje i DL jedina stvar koja se obavlja preko Rj45?
Problemi sa pingom su bili najveci problemi sa moga gledista. Naravno, u Optimi nisu znali nista o tome, stovise jedan covo sa sluzbe sa korisnike me je pitao sto je ping i za sto ga koristim.  Opti ovaj opti onaj, ista je stvar bila sa pingom. Samo sto je za traffic bio i problem (ili je i ostao?) flatmin. Kao bonus na sve.
Btw, ima li ovdje tko da je na full Optima paketu, i jeli isprobao dali je sada sve ok, barem sto se pinga tice?
|
Zvao sam ja i t-com jednom radi viskog pinga i osoba s druge strane me također pitala kaj je to ping. Kad sam se obratio mailom onda je već bilo lakše i sredili su stvar kad sam ih drugi put podsjetio na to nakon mjesec dana... I btw. flatmin su ukinuli na trafficu, a na optidsl-u, tj. preko njihove infre, nikad nije bilo takvih problema pa ne znam zašt tolko kudite optimu. Traffic je ipak reselling t-comovog skupog bandwidtha i tu vladaju neka druga pravila. Btw. podnio sam zahtjev i nadam se da ću u što kraćem roku surfati na 2mbita flatu za 118kn. 
|
|
|