Mali komentar jos, jer vidim da nema smisla
Velicina kompa, nije jos toliki problem, jos imas malo bolji monitor koliko vidim 19" posto ima 15 kg, sto je lijepo za ta kategoriju

Jedan dio ekipe koji dolazi na lan, dolazi samo da bi se malo upoznala sa ekipom novom, i vidjela ponovo sa starom, tako da nose cijeli komp, busom ili autom, whatever, iz Vodica i dalje, tako da netko ko je iz Zagreba, sumnjam da se ne moze sa boljim prijateljem dogovorit sa prijevoz
Akhm, igra dana nije NFS, NFS mi je dosao kao zadnji zamoljeni turnir, a Counter Strike mi je bio i ostao primary turnir, i bit ce sve dok na HR Sceni ne bude nesto popularnije, a koliko znam, najlakse je i nesto osvojiti u turnirima ekipnoga stila, gdje ne znam koliko bio los, mozes u upast u neku bolju ekipu, i slucajno se dogodi da nesto i osvojis

Ima jos turnira, samo kao sto kazes, maybe your not good enough, ali smisao je da se igra, ne da se obavezno pobijedi, pa tako se nece kroz cijeli dan protezati odvijanje turnira, bit ce i medjuvremena za razgovore, cuganje, i igranje cega god oces
I jos uvijek mi je zao za PC Moding, sto cu ga morati otkazati, kad se ljudi vec nemaju namjeru pridruziti natjecanju
Znam da su blagdanski dani, praznici and whatever, i da vam se nista ne da radit, izuzev onih koji moraju radit, pa ajde razumijem kad im je poslije posla za ta vremena pun kufer svega, ali da se na "jedan" dan ne moze na nesto drugo posvetit, ne mogu nicem drugom pripisat vec lijenosti