01.06.2007., 15:50
|
|
Banned
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
Autor X4K
Skoro pa da sam cijeli pcekspert forum prosao s pitanjima  . A tak je to kad je bolje pitat nek skitat. Anyway, kaj me muci.
Imam doticni disk, star 2 tjedna, sve novo, novi comp, i problem je sound. Generalno fino radi i tiho i brzo, ali zna se dogoditi da uz normalan rad (npr. podizanje windowsa, a dogodi se i u normalnom radu, ali nikad kad nist ne radim) ispusti taj neki cudni kratki zvuk, a ponekad i vise njiih za redom. Stvarno blesavo zvuci i tesko mi je opisat, ali nekao bi nablize bilo kao da kazete brzo "ck"   . Skinuo seatools i veli da je sve ok s diskom. Taj zvuk je generalno povezan s promjenom temperature harda. So, ak ima kakvih prijedloga kaj bi to moglo biti... Pogotov ako ima netko s takvim diskom... Inace, tokom tih "ck-anja" sve ide uredovno. Nema smrzavanja sistema ili usporavanja i sl.
Hvala na strpljenju i pomoci.
Pozdrav!
|
Isti slucaj kod mene sa Seagateom 250 GB 16 MB Cash. Ja sam isto trazio svuda po netu ali nema konkretnog odgovora. S vremena na vrijeme se pojavi taj click metalni zvuk, a za sada disk najnormalnije radi. Ja sam svojeg kupio u HG shrota ti? Ne svidja mi se bas to ali nemogu im odnjeti natrag kad je disk u redu, nemam pojma sto napraviti. Fora je u tome sto kupis novi disk i sad se bojis na njega stavljati vazne podatke jer imas osjecaj da ce prdnuti svakog trena.
Pozdrav!!
P.S. Ukoliko netko ima kakve informacije o ovom problemu nek posta. 
|
|
|