Citiraj:
Originally posted by Isus
Taj čovjek je mene zamrzio kad sam mu dolazio svakih 10dana s mišem u ruci i komentarom opet je umro!
Kaj se tiče njihovog profesionalizma u servisu o tome svjedoči da su uspjeli krivo okrenuti ventilator u kučištu! Isto tako da su mi u kantu stavili pokvareni modem i onda skužili da ne dela pa ga izvukli iz slota tak da ga nebi morali odmah mijenjat jer kak ti to neću skužiti.
Zna se naletit u servisu na OK ljude koji su pristoji i koji će normalno s tobom popričat,a je činjenica da su im ljudi na izdavanju robe i na servisu koam te da ih se trebju riješit ili ih naučit odnosu prema kupcima!
|
inace sef servisa im je isto zakon...samo da znate frend im je poslao inspektoricu iz MINSITARSTVA FINANCIJA kako bi mu oni dali disk koji nisu htjeli servisirati...tako da sad frend vise ne smije tamo a sef servisa mu je kad je digao disk bio na kavi pet metara dalje i sa serviserom pricao na mobitel kako nebi morao njemu pred oci...
a inace kad smo isli prvi put po disk je serviser nas optuzio da smo s tim istim diskom vec bili na servisu..naime on se sjeca ostecenja plastike na njemu..frend samo sto ga nije opalio (inace teski pacifist)
a isto tako ima i jedan serviser s kojim sam ja isao nesto pricati oko ovih novih Hirachi diskova i tip je bio jako usluzan...napomena da je i ducan bio jako prazan...pa vjerujem da isto tako i taj faktor treba cesto uracunati u kalkulaciju