View Single Post
Staro 31.05.2007., 18:21   #1
blaxx
Registered User

Datum registracije: Mar 2007
Exclamation Najbrzi net u hrvatskoj -10 mbps

Odaberete li opciju prema ADSL potrosnji vise nećete morati birati brzinu, već ćete koristiti najveću moguću

do*10mbps/512kbps uz mjesećnu naknadu (ADSL+TELEFON) od samo 99 kn

A odaberete li opciju flatrate prometa, od sada uzivajte u brzinama od 1, 3, 5 ili 10 mbps**

1Mbps/256Kbps------------150 kn/mj
3Mbps/384Kbps------------200 kn/mj
5Mbps/512Kbps------------300 kn/mj

A želite li jos brži FLATRATE paket odaberite brzinu od
10Mbps za fiksnu naknadu od 500 kn

Najbolji potez net-a odnosno iskona. S tim se nemoze mjeriti ni jedan provider u Hr. Nije da ga obozavam nego vas obavjestavam sta je bolje da ne dajete novce glupim provajderima kao sta sam ja davao prije nego sto sam preso na ovaj (imao sam T-com).

I jos jedna napomena od net-a odnosno iskona:::
*termin "do 10Mbps" odnosni se na najvecu mogucu brzinu koja linija moze ostvariti:
ako linija nemoze omoguciti max brzinu, Iskon se obavezuje ispporuciti najvecu mogucu koja linija moze podrzati.
**ovisno o mogucnostima linije

1. Termin do 10 Mbps odnosi se na najveću moguću brzinu koju linija može ostvariti.
Stvarna internet brzina varira od korisnika do korisnika, a ovisi o nizu faktora: kvaliteti linije, udaljenosti lokacije od telefonske centrale, kvaliteti kućne instalacije, karakteristikama prostora (naročito kod bežičnog pristupa), trenutnoj zasićenost kabelskog snopa, broju računala spojenih
na Internet, mogućnostima opreme i računalnih programa itd.
Iskon će isporučiti najveću moguću brzinu koju dopuštaju navedene fizičke karatketristike postojeće linije, a koja korisniku omogućuje optimalno korištenje.

Eto ga to je to od mene. Nadam se da sam vas na vrijeme i dobro obavjestio.
blaxx je offline   Reply With Quote