Citiraj:
Autor Nakitu
Ah gle ako tebi izbacivanje vozila,monstera,oruzja,kradja tekstura iz drugih igara,mali milijun bugova,abnormalno zahtjevi za hardwareom nije poluproizvod ovim putem ti se ispricavam. Niti mi je bila namjera niti sam kome nameto da razmislja ko ja.Ovo je forum i kao takav svrha mu je razmjena misljenja i ideja sto ja i radim.
Istina da puno igara s velikim budjetom nije valjalo ali to je radi toga sto su to bili portovi a ne igre za pc.
|
Pa, rjetko koja igra izađe onak kako je zamišljena.
Ja sam bio sretan kaj je STALKER konačno izašao....a to kaj smo svi pokupovali wide monitore sa 1680x rezom je pak drugi par kobasica.
Normalno je da se igre znaju vući, nije to baš mali skok sa 1024x ili 1280x na 1680x1050.
Kaj se tiče većih proračuna-ekipi iz crytek-a je EA (koja ih je "uzela pod svoje") počela kenjat još u ranoj fazi igre, pametovat i zahtjevat ovo i ono...tako da je pitanje kako će to izgledati na kraju.
Turci si nisu baš dali "srat po glavi" ali više nisu sami sebi gazde pa je velika vjerovatnost da igra neće izgledati kako su je orginalno zamislili...