View Single Post
Staro 31.05.2007., 13:19   #39
thedream
Banned
Moj komp

thedream's Avatar

Datum registracije: Nov 2005
Stalker rula..isto kao što rula Oblivion,kao što rula Baldur2..ili Far Cry..to su the igre za komp..no ja bi se vratio malo na neiscrpnu temu konzole vs. pc jer vidim da tu opet ima nekakvih oprečnih mišljenja..a svi bi se u biti trebali složiti u jednome..kome je samo do igara,i povremenog odlaska na net..što se na novim konzolama i može..neka uzme box360 ili ps3..grafika je,neću reći bolja od 8800,jer jednostavno nije..ali je zabavnija,da se tako izrazim,jer ubaciš DVD i voziš..dok je na PC,znamo,stvar kompliciranija i treba vremena da igru uštelaš za svoj komp,odnosno komp za svoju novu igru..

Ja bi za sportove,utrke i arkade uzeo konzolu,a za sve ostalo,uključujući ozbiljne stvari,bavljenje CAD-om,glazbom,miksanjem..ozbiljnijim igranjem tipa WoW i inačice..PC. Nema druge nego imati oboje..i tu rasprava prestaje..

PC je bog i batina za svaku konzolu,uvijek bio i bit će..ali stvar je u zabavnosti...jednostavno ako ste jedan od onih kojima je subota navečer 2 gajbe i PES4,5..kupite plejku i LCD..ima ih bogu hvala za 4000kn već i manje..

Za sve ostalo je PC beba..

No dosta OT..ovaj vještičar fino izgleda..samo da ne bude igrivost jednog Gothica 3 kojeg su švabe tako razhebale da je to strašno..igra je ne poluproizvod..nego šrot..17% kako bi rekao Damir Rukavina ..

Nema do Baldura2 i NWN serije ako ćemo iskreno..to je RPG...WoW je van konkurencije..to je najbolja igra ikad izašla..suvišno rasprave..

Pozz,thedream.
thedream je offline   Reply With Quote