opet dreka i galama
Ja cu samo reci da po ovome svemu sto se napisalo (i u prijasnjim srodnim temama) ispada da:
-ako trgovina nema identicni raspolozivi artikal da ti da u zamjenu za neispravni, najbolje je traziti novac nazad - po zakonu definirane kolicine od "onoliko koliko si ga platio". tocka.
A onda ti kupi drugi proizvod s tim novcem i eto nove garancije. A ako dobijes isti takav proizvod u zamjenu za neispravni, onda je glupo pozivati se na nedoreceni zakon koji kaze da garancija ide ponovo.
A trgovine prihvacaju sve manje odgovornosti na sebe, jos malo pa ce nas sutat nogom u guzicu kad dodjemo reklamirat i slat ce nas kod generalnog zastupnika ili direktno kod proizvodjaca. Danas svatko moze bit trgovac, ocito je to najjednostavniji i najmanje rizican posao - nije ali tako se cini. Usluzna djelatnost my ass.
btw. zanima me jedna stvar. Kad sam iso reklamirat svoj IBM laptop u ve-mil, rekli su mi da moram ici u "IBM Hrvatska" jer oni nemaju nikakve veze s tim. E sad, sta ako netko iz Orahovice tamo kupi laptop, on ce morat ic u Osijek il di vec nosit na reklamaciju? To bi isto trebala trgovina napraviti - poslat laptop IBM-u, zar ne?