View Single Post
Staro 31.05.2007., 12:11   #38
Brown Acid
..dno
Moj komp

Brown Acid's Avatar

Datum registracije: Sep 2005
Citiraj:
Autor tomifish2002 Pregled postova
mislim da nebi ljudima trebalo bit svejedno. pa ne nalazite valjda 500kn na cesti svaki dan. računala puno koštaju i treba iskoristiti zakone koji štite nas potrošače. pa ja se dižem svaki dan u 4:30 ujutro i krećem na posao ko neka budala se vozim sam na cesti pa zauzvrat hoću kad sam im dao tolke pare da me ne zahebevaju i da mi ne uvaljuju. reko sam sam sebi nakon sranja prije par mj. s memorijom u vemilu da više nema sranja. baš to treba radit-nazvat udrugu potrošač i raspitat se. a ti vlasnici i dioničari tih trgovina nek me poljube u guzicu. pa neće oni imat jahte i ić na skijanje svake godine a nama odbijat garancije i reklamacije i uvaljivat nam poluispravnu robu! Što se tiče Amerike - sve najbolje. pravi kapitalizam i prava demokracija. a ne ovi šugavi balkanski pristupi.
Potpis!
Nikome ni kune..
..koćeš kune, zaradi ih..od mene ih nećeš krast..imao sam tako loših iskustava po trgovinama u hr da je to bilo za popizdit..jest da nikad u Linksu..ali me zato VeMil dobro izj.
Totalno sam ogorčen..svaki put kad nešto idem kupit na putu do doma si mislim..daj bože da radi, dak bože da radi..više sam umoran od toga.