View Single Post
Staro 31.05.2007., 11:29   #30
ZMAJ
Premium

Datum registracije: Jan 2003
...

Citiraj:
Autor RAK Pregled postova
SIGURAN sam da decki u servisu nisu nikoga htjeli zaje****. nemaju razloga za to. Ne ide im u djep (ili mozda ide?). Kako bilo, nema razloga da se prema njima odnosi bahato i nepristojno. To niti ja u HG-spotu nisam radio, a imao sam dovoljno razloga. Imas li dojam da znas vise od njih, pokazi im to kulturno. meni je nekako uvjek uspjevalo.

I nikada nigdje nisam ostao kratkih rukava. To pripisujem tome sto znam kontrolirati svoj testosteron. Kako stvari sada stoje, opet sam kulturnim pristupom dobio punu satisfakciju za preminulu plocu. Nema razloga da opet tamo ne odem kupiti bilo sto. Iz nikojeg ducana me jos nisu izbacili, za razliku od nekih. Uvjek sam dobrodosao. I sa novcima i problemima.

Jedino mi je stvarno cudno kako je crkla jer sam koristio distancere umjesto opce prihvacenih A4 papira, kako predlazu neki pravni strucnjaci.
hmm ne razumijem zasto si kvotao moj post??

Ja sam reagirao na reagiranje nekih clanova foruma (ne zelim pisati kojih...), a ne na links...

mene su za***ali par puta u linksu, ali ovo nije mjesto gdje pisemo za***e nekih ducana vec pigo-ov post pa necu nista ovdje pisati...
ZMAJ je offline