Trenutno mi je veći dio kompa u Linksu na servisu. Ne mam vremena niti volje gledati što je crklo. Što god da je crklo biti ću sretan da ima garanciju i sl. Ako je ima u Linksu, biti ću sretan ako ne trebam platiti punu cijenu te komponente jer sa novčanikom nisam baš u dobrim odnosima. Činjenica je da sam komponentu koristio neko duže vrijeme. ne znam koliko ali je prešlo godinu dana sigurno.
Nikada u informatičkim dučanima nisam izrekao niti jednu psovku i gotovo svaki put sam prošao bolje nego sam mogao očekivati u najluđim snovima. Samo jedan primjer je iz InfoGame (a znamo svi kakvi su). Crko disk od 46.1 Gb (ultimativno najveći na tržištu) a u zamjenu sam dobio 40.1 (novi najveći) i 256Mb RAM-a za koji nisam trebao platiti iako je doplata trebala postojati i to ne baš mala.
U Linksu sam u zamjenu za sumnjivo neispravnu ploču (njima radila normalno, meni ne) dobio drugu, malo jeftiniju i cooler. Cooler je dobrano prešao razliku u cijeni. Druga je stvar što je cooler loš i preskup.
Nemojte se svađati s ljudima. I oni imaju osječaje i mogu vam napakostiti ako se zainate. nema potrebe nikoga vrijeđati.