View Single Post
Staro 31.05.2007., 04:02   #4
Foxman
localhost
Moj komp

Foxman's Avatar

Datum registracije: May 2006
Samo ne znam od kud si ti iscupao informaciju da su ti oni dužni dati nešto u cijenovnom rangu robe koja je imala tu cijenu prije 2.5g?? To mi nije logicno nimalno i ne vjerujem da je tako... ako si imao disk od 80GB gdje je problem da ti ga zamjene sa drugim diskom od 80GB?? Zato što si ga ti platio prije 2.5g vjerojatno oko 700kn sad bi trbeao dobiti neki od 320GB?? Sto se tice garancije, zamjenski artikal nikad ne dobiva novu svoju garanciju nego se uvjek veže na garanciju orginalnog artikla. Jer po tvom oni bi ti za disk star 2.5g trebali dat novi (cca 320GB) sa novnom garancijom od 3g (ili koliko) i onda bi im ti ponovno mogao doći za 2.5g da ti se taj disk pokvario pa bi ti onda trebali dati neki disk od 3TB i novu garanciju....Pa da je tako ja bi jos imao disk na račun onog od 125MB iz 286-tice...

Također po pitanju računa za zamjenski disk, normalno je da ga nisi dobio, ti imaš račun za orginal disk i rješenje po kojem je taj disk sa svojim serijskim brojem zamjenjen sa drugim diskom sa svojim serijskim brojem....

Sorry ali mislim da tu griješiš...
Foxman je offline