evo dosla ploca sa reklamacije, tip kaze da je sredio stvar al nije rekao kaj je bilo, neznam ni sam da li sam pitao jer sam bio hepi kaj je ipak maticna i da je to sad to
uglavnom, dodjem doma, sve spojim
pokusam bootat staru instalaciju ubuntua nista, javi neke errore ali barem vise nije onaj stari CRC error
nis, idem stavit live ubuntu i probat memtest da to jos provjerim prije nego se bacim u novu instalaciju i memtest puca errore, malo manje nego prije ali recimo 10ak po sekundi
nis, odem u bios stisnem ctrl+f1 i prebacim memu sa 800 na 667, sve ostalo ostavim kak je bilo
f10, save&exit, ok
.
.
.
.
.
nista, nece se rebootat...
cekam 5minuta da nebi bilo... i nis, sam stoji, na monitoru ledica blinka i to je to
zgasim ga i opet isto, vise ne posta

napravim clear cmos, ne pomaze...
zovem ih u ducan i lik mi kaze da sutra zovem jer servis vise ne radi, naravno, sutra sam na faksu i dok dodjem doma servis opet nece radit.. tak da cu prekosutra opet vozit maticnu na reklamaciju... neznam vise kaj da radim...
aj mozda mi ovaj put daju novu koja ce sljakat

... ili ipak ne
muci me dal je mozda moguce da je memorija ipak u pitanju, ak je tak dat cu 250kn za novi stick i ovog dat na reklamaciju al stvarno bi htio nazad svoj stari komp ... ***emu i sve, nikad nisam imao ovakva sranja a dost cesto mjenjam komponente