View Single Post
Staro 30.05.2007., 16:15   #37
E.T.
Moderator
Moj komp

E.T.'s Avatar

Datum registracije: Jan 2004
Citiraj:
Autor Gabre Pregled postova
ili fino kupiš Box za 3000kn i uživaš godinama... bez nadogradnji a sve igre lete i rade kako spada...
I ne mozes igrati PS3 i PC ekskluzive vec si ogranicen na njihove naslove... Sto se kome svida stvar je od osobe do osobe. Ja na konzolama mogu igrati GT serijal, PES sa frendovima (igram nogometne "simulacije" od commodorca i vise ih nemogu ni smisliti u igri protiv AI-a), i jos par naslova...zbog kojih bi mi onda bili nuzni i Xbox360 i PS3... Sad ako si orijentiran na konzolaske naslove konzole su buducnost no ako kao ja nemozes bez PC nacina igranja, MP FPS klanske zajednice i klanskog igranja (za razliku od auto aim konzolaskih "FPS-ova" (citaj: Halo) ),point and click avantura, TBS, cistokrvnih RPG-ova (Fallout, Baldur, danas nwn2)... i slicnih igara radenih za pc i sa "pc-ijaskom" filozofijom onda je PC i dalje buducnost.

Ja sam informaticar i meni je relativno snazno racunalo potrebno a sad hocu li ja par vikenda u godini ostati doma i ustediti za graficku da bi je mogao jednom godisnje il ako kupujem iz high segmenta jednom u dvije godine mijenjati to je moje zadovoljstvo (onaj osjecaj nove grafe, igranja s njom, ispipivanja njezinih mogucnosti i snage i na kraju samog gaminga koji ti poslije omogucuje). Igre su strast. Netko trosi na cigare, netko na izlaske, netko na putovanja, netko na auto, netko na racunala itd. ima nas svakakvih no svatko od nas negleda novac kad su u pitanju strasti
E.T. je offline   Reply With Quote