Lijepo je vidjeti kako panoramix i AMD prodaju demagogiju prometa početnicima. Ništa im ne vjerujte.

Da i ja napišem koji redak na tu temu. Vrlo je zanimljiva.
Ne bojim se za svoju lamelu jer ponekad držim kuplung. Imam mazdu, a zbog toga me niti noga ne boli. Kao 3. auto iza semafora sam obavezno u leru. Niti da zaspem neće biti loše jer ću sigurno na vrijeme moći ubaciti i krenuti na vrijeme.
Najbolji suvozač je mrtav suvozač, autoradio i GPS. Nije da ponekad zbog PAAAZIII! ne bi htio izbaciti suprugu iz auta ali trudnicu nije uputno ostaviti da ide pješice doma.
Mladim vozačima samo treba objasniti da je auto prijevozno sredstvo i kao takvo ga valja i koristiti. Ne trebaš imati baš nimalo pameti da se stisne papučica gasa. Treba biti pametan i znati je koristiti u skladu s mogućnostima. Niti neki starci to ne kuže. Osobno volim sa autom biti jedan-od... Tako znam da idem taman kako treba. Ne kočim promet niti divljam sa autom. Izgubim se u gomili i niti AMD me ne bi zaustavio (osim ako prevozim buncek).
Napraviš krug vozila. 5 auta idpred, svi sa strane i 2-3 iza. Svi su oni potencijalni sudar. Tvoj je posao voziti tako da te oni od iza ne pretječu (opasna situacija) i pratiti one od naprijed tako da ti ne ideš prebrzo. Oni sa strane su posebno opasni i pratiš njihove kotače jer žmigavci nisu mjerilo ničega. ne treba predviđati što će oni napraviti, treba točno znati i prije nego oni pomisle.
Mene najviše živciraju ubacivači. Sa trake sa pretjecanje produži ravno. jedan sa Golfom na koji je okačio GTU je jučer skoro napravio sudar ispred mene. Ja sam se lagano držao podalje jer sam znao da taj Golf neće skrenuti. Govno je mislilo da sa oznakom GTI može krenuti kako treba i biti brži od sasvim novog Audia ispred mene. Onda je još napravio 10-15 prekršaja da bi prošao kroz crveno na semaforu i sl.