View Single Post
Staro 30.05.2007., 12:10   #193
frANZi
Dr. Gonzo
Moj komp

frANZi's Avatar

Datum registracije: Dec 2005
Citiraj:
Autor speedy-3 Pregled postova
eh tu se slazem s Panoramixom,,,,,,, pazi ovo s instruktorom sto god kako god nikad bad,,,,,,, sjeo sa starim u auto i od svih silnih savjeta i paz vamo pazi tamo na prvih 500m sam se skoro razbio jer je bilo onak ko iz topa ipaljeno jedno P A Z I na biciklista,,,,,, naravno bio jedan jedini bicikl ispred kojeg sam vidio i naravno fino mislio obic kad on paff drekne pored mene i onda sam mislio gdje sa ko kako koga i po kocnici,,,,,, (mislio sam da ima nesto sa nisam vidio) anyway tak me u***o da se lik iza jedva zaustavio "prije ulaska u straznji kraj mog auta"
Tako je moj stari imao skoro nesreću na autoputu kad je stara zavikala "PAZI!". Naime, približavali smo se automobilu u desnoj traci straga, i stara je valjda mislila da ga stari ne vidi i zavikala, na što je ovaj po kočnici i odmah u zaustavnu traku.

Citiraj:
Autor MadBoy
Cek, vi govorite da dok auto stoji i ubacim u brzinu, drzim kvacilo pritisnuto, to je lose za lamelu? o.O ... onda bi na mom golfichu to trebalo mjenjat svako 3 mjeseca... a mjenjamo je obicno svako 3 godine (cca 210 000km).

EDIT: U zadnje 2 godine smo ih promjenili cak 4 komada, 2 jer su za***ali dok su stavljali lamelu, jos jednu jer je bila neka kineska, i evo 4 drzi vec dosta dugo
Golf je druga priča. Stari ga je dotjero iz Austrije na jednom cilindru, to sve govori.

Mislim da je bezveze držati auto u prvoj dok čekaš na semaforu, premda to možda ne nanosi veću štetu lameli. Kad se upali žuto, u stisneš kvačilo, prebaciš i u taj trenutak već puštaš kvačilo i daješ gas.

Vezano uz kretanje u isto vrijeme, da li je to u praksi moguće? Da stoji recimo 20 auta na semaforu i svi krenu isto vrijeme. Mislite li da je to moguće izvesti?
frANZi je offline