View Single Post
Staro 30.05.2007., 09:56   #190
speedy-3
Premium
Moj komp

speedy-3's Avatar

Datum registracije: Jun 2005
Citiraj:
Autor Vuco Pregled postova
***iga, meni su se smijali moji kada sam morao voziti 3-4 mjeseca sa starim prvo, bez njega pješke. Iako Panoramix veli da je on protivnik da je roditelj učitelj, to ovisi o roditelju. Al eto, dao mi je par savjeta, ne koči po oštećenoj cesti nego ranije (pa čak ako je i potrebno malo jače stisnuti kočnicu), ako ti se auto ugasi na željezničkoj pruzi, što napraviti (naravno, ako ide vlak, odma dati petama vjetra iz auta, ali ako ne ide ?) ?
eh tu se slazem s Panoramixom,,,,,,, pazi ovo s instruktorom sto god kako god nikad bad,,,,,,, sjeo sa starim u auto i od svih silnih savjeta i paz vamo pazi tamo na prvih 500m sam se skoro razbio jer je bilo onak ko iz topa ipaljeno jedno P A Z I na biciklista,,,,,, naravno bio jedan jedini bicikl ispred kojeg sam vidio i naravno fino mislio obic kad on paff drekne pored mene i onda sam mislio gdje sa ko kako koga i po kocnici,,,,,, (mislio sam da ima nesto sa nisam vidio) anyway tak me u***o da se lik iza jedva zaustavio "prije ulaska u straznji kraj mog auta" pa sam fino starom reko da od***e sa savjetima i pizdarijama ili da sam vozi jer mi ide na ****c i samo mi smeta,,,, starci ti jednostavno vrse prevelik pritisak jer samo traze gresku u voznji ono ovo i sad kad znas da tek kreces vozit i ono sad ce stari sina naucit (sa ta autoskola zna bla bla...) i tu te vec zivci laganini deru jos prije no sa sjednes u auto i onda bas ono sto nikad nisi napravio glupost se desi naravno kad ti je pametnjakovic na suvozackom sjedalu,,,,,,

je da zavisi kako koji ali vecina roditelja je opasnije na suvozakom sjedalu opasniji od koristenja mobitela tokom voznje

anyway par dana nakon toga je opet poceo s komentarima dok sam vozio pa sam mu vratio istom mjerom pa je par puta naglo kocio bezveze i gledao posvuda sav izgubljen zbog mojih komentara sa strane i onda mu je bilo malo jasnije kako je to kad ti netko govori kako da vozis kad da pazis sa da pazis gdje je pjesak gdje parkirani auto,,,,,, pa je fino komentiranje i savjetovanje dok ja vozim prestalo

anyway instruktora se naravno slusa jer on je tu da ti govori sto kako kada da radis i da te nauci,,,,a kad polozis dobijes vozacku.... pa ocito je da si savladao sve sto je trebalo tako da mozes sam voziti bez da ti netko sastrane svake 3 sec sere o tome sto gdje kako......

jedino jedan veliki bad,,,,, neznam kako u ostalim gradovima ali u Os koliko sam primjetio s autoskoml se bas i neide malo izvan naselja uciti obilazenje sto je jako lose jer nauci te kako ces se vucarat po gradu u guzvama ali ono najopasnije ne,,,,,,,

a ovo sa semaforima i brzinom,,,,,, pa samo moras pratit semafor kad se zuto pocne palit u prvu i kreces,,,,,,, a kakva korist od toga sto sjedis u prvoj i nepratis semafor,,,,,,, moze zeleno doc i proc dok ti zuijis okolo i fino drzis auto u brzini tako da mos krenut ono ovo a zeleno i bilo i proslo,,,,,,
speedy-3 je offline