View Single Post
Staro 30.05.2007., 09:33   #25
Elven
Premium
Moj komp

Elven's Avatar

Datum registracije: Sep 2002
Ne bih htio sada ulaziti u prepucavanja oko daljnjeg usavrsanja, jer sam se ja mozda krivo izrazio posto sam mislio na placanje daljnje edukacije. Koje ce se naravno dogoditi, prije ili kasnije, u svakoj vecoj firmi, ali opet kazem nije neophodno da bi bio konkurentan na trzistu.

Real life primjer je poznanik koji je developer u malom timu koji je cijeli napustio firmu. Nisu napustili firmu zato jer im gazda nije htio platiti .NET skolovanje, nego zato jer im gazda nije dozvolio da razvijaju nove aplikacije u .NET. A oni su htjeli prijeci na .NET upravo zbog konkurentnosti na trzistu (ako jednog dana odu iz firme, sto su na kraju i morali napraviti dok nije prekasno). Dakle ja sam mislio na formalnu, teoretsku edukaciju (i zato sam napisao da nije neophodna jer se sve da naucit iz prakse), a ti ocito ciljas na usavrsavanje u smislu : posao koji ti nudi mogucnost da se usavrsavas.

I potpuno se slazemo, jer ako procitas raniji dio posta vidjet ces da se ja nisam htio zaposliti u jednoj manjoj firmi (iako su uvjeti bili poprilicno dobri) jer nisam imao nikakvu mogucnost napredovanja, bilo po poziciji, bilo po znanju.
Elven je offline   Reply With Quote