30.05.2007., 08:32
|
|
driver
Datum registracije: Oct 2004
|
Citiraj:
Autor buljo
Evo kak je kod mene u autoškoli..
Kak ja vozim već puno prije nego sam išao u autoškolu dosta tog znam, sad je to trebalo malo usavršit i saznat neke nove detalje 
Ugl na semaforu UVIJEK držim u leru, ali zato gledam i okolo (iza, semafore) i prebacujem u brzinu kad se pješacima na suprotnom semaforu upali crveno, jer kak znamo ubrzo nakon toga se pali zeleno vozačima, a u pravilu uvijek krečem na zeleno, nekad čak i na žuto pa se instruktor ljuti..
Ali držat nogu na kuplungu cijelo vrijeme je za ubit, isto tako i kočnicu..
E sad neki će se složit samnom neki neće ali zašto da držim u prvoj cijelo vrijeme ako pratim semafore i ja sam lud kad netko ne krene odmah na zeleno (starci to rade, upali se zeleno i oni tek onda ubacuju u prvu pa ih špotam  )
Osim toga, ako vidiš neš da se iza tebe brzo približava nije problem,meni, brzo ubacit u 1 i naglo krenut (bar nekoliko metara).
|
Očito si imao dobrog instruktora a sudeći po vozačkom promišljanju prometa, za vjerovati je da ćeš biti dobar vozač  Samo nastavi u tom smjeru 
|
|