Citiraj:
Autor Filip_15
I sad ga zanima dal će ,ako stavi dva 92mm pred hard, jedan 92mm na stranicu i jedan 120mm na ispuh i naravno vent na Bt-u, mu case biti donekle tih, ako ne kaj bi još trebal napraviti? Može li netko iz prve ruke dal ima tiših ventilatora od sharkona system fan L(low noise) a da ne košta prek 80 kn!
|
Baci oko na glacialtech, ja imam 120mm glacial tech, vrti se na cca 900-950 okretaja i prema papirima buci 19dB, a mislim da dojde nekih 45kn.
meni idlicno sluzi a stvarno je necujan.
uz njega jos imam i jednog 120mm enermaxa koji ide varijabilno od 1200-2500 okretaja, ali sad sam ga spojio na maticnu i ide na nekih 1000 okretaja i malo ga se cuje, ali dojde nekih 120kn.
U svakom slucaju glaciala mogu preporucit, jos nekoliko ih frendova ima i svi su zadovoljni.
EDIT:
inace ako ti frend pati na tisinu, mislim da nema uopce potrebe za postavljat ventove za hladit hardove, osim ako nema 4-5 hardova, ja sam ih imao 3, sad imam samo 2 i samo sam stavio 2x120mm da mi vade zrak iz kucista, a ove rupe kod hardova sam zatvorio sa filterom za "nape".
Tako da smanjim mjesta di mi ulazi prasina u kuciste.
a napred na kucistu ispod "oklopa" imam otvor za filter i to ocistim jednom mjesecno, a kuciste cistim sa usisavacem jednom u 2-3 mjeseca.