View Single Post
Staro 29.05.2007., 12:25   #158
SPLiFF
Premium
Moj komp

SPLiFF's Avatar

Datum registracije: Dec 2004
Citiraj:
Autor frANZi Pregled postova
Naime, preglednost je odlična i ima gro mjesta za pretjecanje. Ide se 80-90km/h bez problema
Meni je najljepse vozit po brdima, suma, zavoji, nemos brzo i nagledas se prirode Tamo kod buskog jezera recimo (ogromno jezero - 1 , 2 , 3 ), to sam zapamtio. A gle ovo Kilometrima okolo ni zivotinja nema.

A kad sam iso kuci, negdje iza Zenice neki kamioncic se vuko, a zavoji, mrak, nemos ga obic, kolona se napravila, a ja prvi iza njega. I konacno komad ravne ceste i krenemo svi, sad necu bas odma usporit tak da i drugi mogu obic... i naravno, pederi su cekali, gamad prokleta

Citiraj:
Autor AMD Pregled postova
Ono što me stvarno žifcira je kad ljudi stoje na semaforu i tek kad se upali zeleno ubacuju u brzinu i kreću. Za to vrijeme su mogla 3 auta proći.
katastrofa. + kad prvi auto krene, onda ovaj drugi ubacuje u prvu pa krece, naravno sto sporije da se auto ne naljuti, pa onda treci......
Ja najcesce ubacujem u prvu kad se pjesacima ispred mene upali crveno.
Davnih dana sam u Italiji vidio, stari mi je skrenio paznju na to - kad se pali zeleno, bas svi auti krecu u isto vrijeme. Nevjerojatno, valjda zato sto su tako zivcani svi
SPLiFF je offline