Citiraj:
Autor Panzer
@Vido - Tvoje misljenje o X2300? Jel ih slusas na integrusi ili na posebno zvucnoj? Razmisljam o kupovini novih zvucnika, koji bi barem donekle zamijenili ovo kaj imam u sobi.
Isprika autoru zbog upada. 
|
Hehe, prvo, Z, a ne X
Samo da odmah napomenem, Z-2300 NE uspoređujem sa Hi-Fi zvučnicima kad kažem da su odlični. Imao sam problema sa ovim prije pa da ne bi bilo ponovno...
Na moju veliku žalost, još uvijek sam na integriranoj, ali sam ih kod frenda spojio i na Audigy SE (neš ti kartice, ali je bolje od integrirane). Na integriranoj isto odlično zvuče, ali mogu i bolje, mnogo bolje ako ih se spoji na bolju zvučnu. Zvuk je čist i bas je moćan. Najbolji su izbor ako nemaš mjesta za Z-5500, a Z3/4 ili neki manji 5.1 su ti pre slabi. Sa svojih 200W će ti dobro prodrmati kuću ako treba. Ako voliš glasno slušati muziku, a nemaš love za neke Hi-Fi ili razglas, ovo su zvučnici za tebe.
I da, koliko god pojačaš, zvuk nema distorzije (osim ako nisi audiofil), ali mislim da neće biti potrebe da ih tjeraš na 100% kad su i na 70% jako glasni.
Ako te još nešto zanima, samo pitaj.
Pošto je ovo topic za 2.1 ispod 700kn, mislim da Z-2300 ustvari ne spadaju ovdje (osim ako su rabljeni) pa bih molio da autor ili admin/moderator napiše možemo li odlutati u "skupljem" smijeru ili da odemo negdje drugdje.