Citiraj:
Originally posted by cvita
nisam bio neko vrijeme na netu (blagdani i to...) pa sad moram odgovarat na sve odjednom.. Moja jedina preokupacija u životu su mobiteli i to je jedino što me zanima, prvi mobitel sa pravim ekranom u boji je najvjerovatnije ERICSSON T68, Sony Ericsson T68i je na neki način drugi mobitel. Naravno bilo je tu mobitela sa 4 nijanse itd... Što se tiče kupovanja preko oglasnika (PLAVOG), ja sam dosad zadovoljan, kupio sam Sony Ericsson T610 prije malo manje od mjesec dana u oglasniku. Mobitel je zapakiran uredno, skinut s Vodafone-a, dobio sam naravno usmenu garanciju i što bi više za puno maju cijenu mobitela... Što se tiče ovog mobitela (malo da se pohvalim) ne vjerujem da postoji bolji mobitel na tržištu (za usporedbu Samsung E700 nema bluetooth, e-mail klijent, glasovno biranje...), a smartphone P900!!!!!!!!
|
Prvo treba rezimirat sta znaci mobitel s ekranom u boji?? Svaki ekran koji ima vise od jedne boje istodobno na displeju bi trebao se svrstavat u tu skupinu tako da T68 nije prvi mob. Jedno s mobiteli s nijansama boja a drugo su mobiteli s razlicitim spektrom boja. Panasonic G93 mislim, je imao ekran U 7 BOJA ali nije mogao prikazivati vise od jedne boje na ekranu tako da to u biti nije ekran u boji.
Ja sam isto imao T610 i to u biti nije nista više doli prosječnog mobitela, postoje mnogo bolji mobiteli od njega (7650/3650/3660/6600/P900)