View Single Post
Staro 29.05.2007., 01:49   #153
MadBoY
MadModerator
Moj komp

MadBoY's Avatar

Datum registracije: Sep 2002
Citiraj:
Autor SPLiFF Pregled postova
Meni bas i nije jasno, pa eto molio bih da malo pojasnis Jer, na takvoj cesti rjetko kad gledam koliko brzo (ili sporo) vozim, jednostavno vozim prema osjecaju, a vjerojatno mi i fali malo kilometara po brdima jer zivim u slavoniji
Ajme, nema mi veceg uzitka kad odem u Bosnu na selo i vozim rally po zavojima ... ***iga, daleko izvan naselja a nema puno auta... pogotovo kad sam sam u autu ... predobro bude . Ugasim muziku i slusam samo motor kako se dere... onda kasnije kocnice malo smrde i budu jako vruce

Citiraj:
Autor windfucker Pregled postova
Inače,savjet za sve koji prolaze kroz BiH:ako vam se baš žuri,probajte se kontrolirati u vožnji,dok vas ne pretekne neki kombi domaćih registracija.Njemu se možete "zalijepiti" prije svakoga većega mjesta/grada na relaciji kojom vozite,i nema šanse da vas policija zaustavi.Kada vide stražnju tablicu,već je kasno-lakše im je naći drugu žrtvu.Svaki put upali,garantirano.Naravno,pazite da se ne "lijepite" nepotrebno na otvorenoj cesti,i isto tako da taj hipotetski kombi vozi u razumnim granicama brzine.Ne precjenjujte se-morate biti 100% sigurni da mu možete pratiti ritam vožnje a da se dodatno ne ugrožavate.Ako vam ne odgovara taj,pustite ga,brzo će se stvoriti novi ispred vas.
I nikada,ali mislim,stvarno nikada se nemojte prepirati sa njihovom policijom.Ako ste kulturni,i ne "zapitkujete" previše,ni lova koju vam uzmu neće biti strašna,a brzo će sve biti gotovo.Jer,postoji i drugi scenario...
Prosao sam dosta puta po BiH uzduz i poprijeko i nisam imao vecih problema sa policijom (da kucnem u drvo). Al ovo da se ne valja svadjat je istina, lijepo pitas policajca "mozel to ikako manje?" ... das mu 20KM i vozis dalje ...ako se podjes svadjat velika je sansa da ce kazna samo porast i nece te pustit ni da mu 200eura das... i velika je prednost sto na relaciji slavonski brod - sarajevo - mostar - capljina - metkovic i capljina - mostar - imotski - sinj - knin - plitvice - zagreb - varazdin znam obicno gdje ce bit policija pa tu usporim , a i blicaju ljudi pa onda usporis .

Hm, nisam nikad vozio slepera po zavojima, samo manji kamion po gradu i to jako sporo. Da mi je nac nekog da mi dopusti da vozim malo slepera, sleperi rullz, sto duzi i tezi to bolje