View Single Post
Staro 29.05.2007., 00:58   #152
windfucker
Guest

Heh,moja draga drži kvačilo dok čeka na crvenome(u brzini,naravno),vozi uzduž tramvajskih,onako,posred gume,parkira sa dijelom gume na rubniku,ostavlja upaljene brisače(samo izvadi ključ i ode,kada uparkira),upaljene žmigavce,radio...mo'š mislit' veselja kada ujutro dođem i dam kontakt.Jednom će me stvarno srce strefit'.A daljinsko zaključavanje je valjda nedokučiv misterij.Malo-malo,pa zateknem auto otključan.Super.
Ali me najviše izludi kada mi ostavi podignut sic(regulacija po visini),primaknut volanu,pa ti majstore spakiraj svoja 2metra pri ulazu u 206-icu.Mogu u cirkusu radit',kakve sam akrobacije naučio...
Eto,i to se tiče vožnje,no bitno je da ja "berem" kazne,dok se draga svaki put izvuče...valjda zato jer sam ružan k'o pas.Ma,sigurno zato.
@spliff:automobil+zavoji
Btw,ja Bosnu obožavam voziti kada idem za Dalmaciju,pogotovo ljeti;uvijek hladnije(ugodnije),domovina The Ćevapa,nikada niti jedan incident (osim što ponekad daš policiji 10-20DEM,harač).
Inače,savjet za sve koji prolaze kroz BiH:ako vam se baš žuri,probajte se kontrolirati u vožnji,dok vas ne pretekne neki kombi domaćih registracija.Njemu se možete "zalijepiti" prije svakoga većega mjesta/grada na relaciji kojom vozite,i nema šanse da vas policija zaustavi.Kada vide stražnju tablicu,već je kasno-lakše im je naći drugu žrtvu.Svaki put upali,garantirano.Naravno,pazite da se ne "lijepite" nepotrebno na otvorenoj cesti,i isto tako da taj hipotetski kombi vozi u razumnim granicama brzine.Ne precjenjujte se-morate biti 100% sigurni da mu možete pratiti ritam vožnje a da se dodatno ne ugrožavate.Ako vam ne odgovara taj,pustite ga,brzo će se stvoriti novi ispred vas.
I nikada,ali mislim,stvarno nikada se nemojte prepirati sa njihovom policijom.Ako ste kulturni,i ne "zapitkujete" previše,ni lova koju vam uzmu neće biti strašna,a brzo će sve biti gotovo.Jer,postoji i drugi scenario...

Zadnje izmijenjeno od: windfucker. 29.05.2007. u 01:22.