Citiraj:
Originally posted by msvrtan
ja nemam blage o kakvim vi u vijek guzvama pricate posto zivim blizu hgspota dovoljno cesto vidim da je ducan prazan
|
Na žalost ne vidiš dobro. Prije cca 2 tjedna sam otišo kupit ISDN adapter u HG spot (kupujem tamo baš zato jer mi je blizu). Dođem tamo, uzmem karticu, platim na blagajni i pitam gdje joj stoje UTP kablovi. Odem na blagajnu iza, čekam 5 minuta da dođem na red, platim. Odem dva metra u na zapad, gdje piše izdavanje robe. Dam frajeru račun, on me niti ne pogleda, uzme, ode u prostoriju iza, vrati se i donese nekom frajeru njegov artikl, a mene ni ne pogleda. I pet minuta ja njega gledam, on ne trza. Meni se već propisno digao živac i živčano ga pitam di je moj ISDN adapter. Njegov odgovor? "Čekam da dođe". Pa mogao si mi to odmah reć idiote mutavi, a ne da ja mislim da si zaboravio na mene (jer frajer tak i izgleda, ko da nije svjestan svijeta oko sebe). Meni je bio prvi put da tamo kupujem, pa nisam znao da on mora čekat robu, ali zato mi je mogao to reći. Nakon 15! (ne pretjerujem) minuta čekanja robe, odem dole u servis da mi stave konektore na UTP kabel. Čekam tamo 10 minuta, neka žena pizdi na servis, jer joj je serviser reko da nema pojma di je kućište po koje je ona trebala doći. Tražili su ga tih 10 minuta dok sam ja bio tamo, a ona kaže i skoro sat vremena prije. Dođem na red, kažem mu šta treba, čekam 5 minuta da se to napravi (i bezobrano su mi naplatili 20 kuna minutu posla), i tako nakon 45 minuta shoppinga (u kojem sam kupio dva artikla) idem ja kući sretan, jer HG spot ima odličnu, brzu i profesionalnu uslugu! HALO!! Njima TREBA još nekoliko ljudi, barem još jedan na izdavanju robe, jer kad sam ja bio iza mene se stvorio red od desetak ljudi. Ako to tebi nije dugo (potrošiti 45 minuta na kupovanje kabla i PCI kartice) onda stvarno imaš čelične živce i previše vremena u životu.