View Single Post
Staro 28.05.2007., 08:44   #142
panoramix
driver
Moj komp

panoramix's Avatar

Datum registracije: Oct 2004
Citiraj:
Autor windfucker Pregled postova
Ali samo u kratkom početnom periodu nakon polaganja ispita,inače je to medvjeđa usluga(k'o da te stari prati u školu do 8r.,taman tako)
Ali,tvrdim i da je barem 20-30% sreće u igri.Pok.Senna je (uf,ovdje ne ide sada ono "živi",kvragu!) dokaz...ehhh
"Ne može čovjek protiv sile i sudbine kada je ne vidi i ne pozna..."-Bećir Kuduz
Ha, pa nisam ni mislio da netko s tobom vozi do tridesete godine...
No, u mnogim sam situacijama doživio, blago rečeno, čudnovatu reakciju mladih i neiskusnih vozača. Djelomično zbog naglosti ( imanentno mladim ljudima ) a djelom zbog totalno krive procjene. Vožnja je posao kao i svaki drugi, iskustvo se stječe pređenim kilometrima i dobrim savjetima ( veliki sam protivnik da savjetodavac na prednjem sjedalu bude roditelj )
Rado se sjetim jednog svog neiskusnog frenda i njegovog poimanja brzine.
Idemo prema Karlovcu, on vozi 130 autocestom i sve 5. Starom ličkom cestom on praši uzbrdo na Plitvice 80-90 a na dugom spustu iza Gračaca na pravcu za Knin on također praši nizbrdo 80-90. Ja mu prigovorim a on me u čudu gleda?? Pa stalno držim 80-90, kaj ne valja pita me u čudu.
Nadam se da ti je sve jasno...