Probao vertikalno montirati potenciometre - no go. Nema mjesta. U 5,25" slotovima ide DVD-RW, 2x 5.25" LCD (jos ne znam koji), te zadnji ce biti probusen i stavljena mrezica, jer ce tu biti usis zracnog tunela za CPU.
Ispod njih su ventovi, te jedino ostaje mjesta u 3,5" bayu izmedju njih.
Mali update - zavrsena vrata filtera, ofarbane i montirane mrezice. Zadovoljan sam kako je ispalo, iako gornji vent ne stoji u sredini. Ali tu nazalost ne mogu nista, polozaj venta odredjuje konstrukcija sasije. Jedino rjesenje je da kompletno razrezem, preradim i ponovno zanitnam/zavarim citavo podrucje oko sredine prednje maske, za sto nemam ni volje, ni vremena, ni skilla, a ni alata.

Dok sam pratio reviewe i citao iskustva korisnika, kod svih sam primjetio da se kuciste bolje hladi s otvorenim prednjim vratima nego zatvorenim, sto ce reci da tvornicki otvori za usis, sa strane vratiju, su prerestriktivni. To je trebalo srediti, ali bez busenja rupa u samim vratima.
Rjesenje? Izrezati pregrade na boku, te napraviti vece rupe za usis:

Morat cu nesto napraviti s tom plastikom, previse se vide tragovi obrade. Ako je idem jos smirglat, vidjet ce se kontrast naspram tvornicki grube plastike, ali ako idem farbati gustom mat crnom bojom, mozda dobro ispadne... vidjet cemo ovih dana...