View Single Post
Staro 27.12.2003., 02:25   #30
Isus
Headbangig Grunf!
Moj komp

Isus's Avatar

Datum registracije: Aug 2003
Pa u tome i je problem elekrtonička i iinformatička oprema je osjetljiva.

Ovako istinita priča o vodstvu HGspota čuo sam ju u jednom drugom dućanu, neću reklamirat

Otišo ja u taj dućan kupit Zalmana za grafu i tak se malo zapričam s ona dva tipa kaj tamo delaju, malo o inf industriji i dućanima kod nas.

I tak mi pričamo ja spomenem HGspot i moju muku s njima, tip me sluša i na koncu veli ovak, mi smo zastupnik Gericoma i njima prodajemo Gericome a neke stvari i od njih kupujemo kao što je to normalno, i svakako veli da je na zadnjem stastanku s direktorima HGspota čuo ovaj ultimatum od starne HGspota,

HGspot je njima napravio toliko i toliko miljuna kuna prometa s kupnjom toliko i toliko Gericomovih notebooka, a zato se oni sad moraju obvezati da će sve proizvode za koje oni nisu uvoznici kupovati isključivo u HGspotu a ne kod nekog drugog. Tip veli da je ostao paf, nakon kaj se sabrao je rekao da to ne dolazi u obzir jer se to protivi ideji slobodnog tržišta i da mu ne pada napamet tak nekaj ugovorit!

Ja tipa slušam i nevjerujem svojim ušima kaj mi je rekao, mislim koja j eto glupa fora da ta firma nesmije birati kod koga će kupovat komponente! To smao govori o odnosu ljudi u HGspotu prema kupcima i njihovom shvaćanju slobodnog tržišta.

Daleko od toga da HGspot nije dobro oporemljen dućan, ljudi u prodaji se i dosta trud ei trče ko majmuni po tom dućanu, a o servisu ne treba trošit riječi već samo reć ANTI SERVIS ili NESERVIS!
Grunf je moj idol!
Moji Grunf type modovi
NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster!
Alfisti site, Alfisti forum
Isus je offline   Reply With Quote