Pa u tome i je problem elekrtonička i iinformatička oprema je osjetljiva.
Ovako istinita priča o vodstvu HGspota čuo sam ju u jednom drugom dućanu, neću reklamirat
Otišo ja u taj dućan kupit Zalmana za grafu i tak se malo zapričam s ona dva tipa kaj tamo delaju, malo o inf industriji i dućanima kod nas.
I tak mi pričamo ja spomenem HGspot i moju muku s njima, tip me sluša i na koncu veli ovak, mi smo zastupnik Gericoma i njima prodajemo Gericome a neke stvari i od njih kupujemo kao što je to normalno, i svakako veli da je na zadnjem stastanku s direktorima HGspota čuo ovaj ultimatum od starne HGspota,
HGspot je njima napravio toliko i toliko miljuna kuna prometa s kupnjom toliko i toliko Gericomovih notebooka, a zato se oni sad
moraju obvezati da će sve proizvode za koje oni nisu uvoznici kupovati isključivo u HGspotu a ne kod nekog drugog. Tip veli da je ostao paf, nakon kaj se sabrao je rekao da to ne dolazi u obzir jer se to protivi ideji slobodnog tržišta i da mu ne pada napamet tak nekaj ugovorit!
Ja tipa slušam i nevjerujem svojim ušima kaj mi je rekao, mislim koja j eto glupa fora da ta firma nesmije birati kod koga će kupovat komponente! To smao govori o odnosu ljudi u HGspotu prema kupcima i njihovom shvaćanju slobodnog tržišta.
Daleko od toga da HGspot nije dobro oporemljen dućan, ljudi u prodaji se i dosta trud ei trče ko majmuni po tom dućanu, a o servisu ne treba trošit riječi već samo reć ANTI SERVIS ili NESERVIS!