View Single Post
Staro 27.05.2007., 12:44   #264
Girrari
drug Mile
Moj komp

Girrari's Avatar

Datum registracije: Nov 2006
Citiraj:
Autor aski Pregled postova
Ja ne razumijem kako na valja igra na 35 FPS, meni ide na toliko i nemam nikakvih problema, na 15 stvara probleme, ali kao da moraju sva sranja biti uključena
Stvar je u tome da igra, barem meni, povremeno trza. Dakle, nekad se ponaša normalno, a onda počne malo trzat pa opet normalno i tako u krug. Ista situacija registrirana je na još nekim Nvidia i ATi karticama. Čak nije stvar ni u postavkama igre jer ako i smanjiš detalje i ostale đinđe, javlja se ista situacija, a ruku na srce, mislim da sa svojom konfom ne trebam razmišljati o isključivanju bilo čega tim više kaj igram na svega 1280X1024 i ni sa jednom drugom igrom nisam imao bilo kakvih problema.
Nažalost, iako je igra izdana čak 6 meseci nakon XBox verzije, čini se da je faktično samo portana na PC. Situacija je tim jadnija što su prije finalne verzije bila izvršena 2 beta testiranja (jedno zatvoreno i jedno otvoreno) i problemi koji se javljaju u finalnoj verziji prijavljeni su već tada.
Prema informacijama koje sam prikupio na TDU forumima, čini se da najveći problem nije s neoptimiziranosti za grafičke već ogroman utjecaj FF-a na performanse. Dakle, masa ljudi je uvelike riješila svoje probleme isključivanjem FF-a ili općenito nekorištenjem volana i drugih kontrolera. To, dakako, ne može biti konačno rješenje.