Samo malo,
koja je svrha tih 64'bita bla bla navodno treba biti brže a zapravo jedina korisna stvar je u podršku za RAM-e, a na kraju krajeva meni stvarno nepada napamet cime napuniti 4gb rama?? I jos forsati vistu na kojoj jos polovica super stvari sto su radili na XP-u upce ne sljakaju ili sljakaju prilicno lose
primjer: na visti hocu slusati muziku
instaliram foobar, pljuginove, drivere, bla bla podesim - što dobijem? Zvuk zastajkuje. Razlog? - driveri. Stavljaj nove drivere. Opet isto. Stavljaj nvidijine drivere, zvuk ne steka tolko ko od Realteka, al eto nemam sorrounda. Dobro to sam podesio, upalim foobar nastimam si izgled kad ono foobar has enocountered an error bla bla krešao se foobar. Ok. Zašto se krešo? Pluginove najnovije stavim piše na njihovom forumu da je Foobar kompatibilan sa vistom al neki plugini nisu. Ok, sve si sumnjam da je do lyric show panela jer kad ga maknem malo manje kreša, na kraju popizdim i iako imam novi foobar vrtim ga na defaultu da bi opet krešalo., nemogu ni yebenumuziku slušat bez yebanja pol sata, a ista situacija je bila i u 2.mj kad sam prvi put stavio vistu do prije par dana; imho kome to treba??
zvonac, stroj ti je super - al zast ga zagadjujes vistom? Pa nvidijini driveri pod vistom ni AA nemogu zapamtit za niti jednu ***enu igricu a kamoli kad imas DX10 kompatibilnu grafu da moraš gledat one zube na svakom stablu,covjeku,oruzju,monsteru?
vijerojatno bi mogao jos srati, al ajd' necu