Citiraj:
Autor Zaramoth
A shto je sa Shivering Isles expanzijom??
Nju nitko ne spominje a chisto sumnjam da je neki od nas nisu vech nabavili.
Ajd, ja je nabavih i, u medjuvremenu, vech i zavrshih. Ali s dojmovima chu prichekati dok se josh netko ne javi 
|
Ja upravo igram.
A ok je kao ekspanzija,taman mi je uletila kad sam sve guildove u oblivionu prešao i nisam imao više ideje što bi mogao radit,tako da je ok kao dodatni questovi.Smatram da su mogli malo više lokacija nabacat,imam dojam da su velike površine na mapi neiskorištene,a tu su mogli stavit neke tvrđave i sl. da možeš malo ubit vrijeme.S druge strane te lokacije su puno pretamne,puno je lakše bilo istrživati tvrđave i pećine u cyrodiilu nego ovdje.Ajd da nečem služe potion of exploration on onog sinderiona iz skingrada

.I još sam primjetio bug da možeš uletit u zid negdje u palači,to mi je prvi put da sam uspio to izvest u godinu dana igranja.
postoji li neki alat kojim možeš mijenjati major skillove.Neznam na kakvim sam drogama bio da sam išao stavit mercantile tamo a imam >personality od skilla tako da je banana,a ni neda mi se trgovinom dizat level.A imam možda još malo da se mogu dić,možda još jedan level da bi bio lvl 43,a hoću još...