View Single Post
Staro 25.05.2007., 22:47   #35
Lord_Calidor
Extreme Air Cooler
Moj komp

Lord_Calidor's Avatar

Datum registracije: Sep 2004
Thnx Veliko_Pile, ali rodjkas sam uglavnom proveo radno.

A evo i rezultata tog rada - zaljepljeni silikonski ublazivaci vibracija na alu-filter, na njih zaljepljene po 2 cicak trake, kako bi se lakse skidali i prali, a druge strane cicka na vrata filtera, koja sam morao jos dodatno obraditi kako bi prosirio otvor za zrak. Posto ce iznutra sjajiti LED vent, bio bi red da se rupe poklapaju, a ne da je pola venta zakriveno. Vrata montirana na prednju masku:

Vrata zatvorena. Trebao sam naknadno staviti jos komad gume kao distancer ispod cicka, kako bi silikon dobro nasjeo na celicnu sasiju oko venta, i sprijecio usisavanje zraka ispod filtera. Ovako silikon savrseno nasjeda i dobro dihta. Zrak se uvlaci samo kroz filter.
Mislim da ce mrezica filtera dati lijepu teksturu i prigusiti svjetlo LEDica na ventu. (inace, ovaj alu vent je tu samo zbog dimenzija, kao sto rekoh, naprijed planiram ubaciti 2 LED venta)

Nazalost, zute cicak trake i tragovi ljepila su vidljivi izvana, pa se to trebalo popraviti.

Sad kada je sklop filtera gotov, ne bi lijepo izgledalo kad bi se vidio svaki put kad se otvore velika vrata. Sto sam smislio? Ovo: (slika prije i poslije, tj. kako od jedne velike triple mrezice za radijator vodenog, napraviti 2 manja i dobiti nesto alu otpada )