slobodno pobijaj..ja volim znati ako sam u necemu u krivu..
ma to da ima nesposobnih ljudi tamo ima..ja sam prvi koji ce to reci...samo mi je glupo slusati kako su oni najgori blablabla...naprosto najvise prodaju i naprosto samim time moraju imati i najvise prituzbi...
ako ducan x proda 1000 diskova od kojih se 150 vrati on ce biti sigurno gori nego ducan koji proda 10 diskova a vrati ih se 9..jer naprosto kritcna masa kupaca je puno puno manja...
koliko ljudi ste culi da se zali na infocor? pa rjetki znaju uopce za firmu..a ja sam tamo kupio mp3 player koji je crkao nakon pol sata...dok mi je iz ve-mila crkla maticna ploca...zapravo nije crkla nego sam ja bio djelomicno zlocest...iz hgspot-a mi nije crklo nista...frendu je crkao disk pa se natezao s njima i to gadno...isto tako i monitor koji sam kupio u nobilisu mi je crkao..pa su ga odmah zamijenili nakon vriska i panike koju sam digao
crknuo mi je disk kupljen u svabiji u minkenu...
a ovo je popis
nobilis:50% kvara
napajanje
monitor
infocor:100% kvara
mp3 player
ve-mil:50%kvara
ploca
proc
kupljena su i dva coolera ali bas nemrem i njih staviti u pokvarljivu robu
hgspot:0%
liteon przilica
2xram
180gb disk
ms wirelles mis
neki srot zvucnici
nemre se bsa strgati ali ajde alu. ladica
--
od prije :
ploca
proc
ram
kingcross:0%
ppinaccle tv tuner
lab2000 (preko nekog tipa od tamo): 0%
promise kontroler
feniks: 0%
kuciste i napajanje
msan: 0%
80gb disk
i u velikoj kolicini stvari koje sam tamo kupio nema problema...isto kao i mnogi drugi koji su kupili 10 dijelova tamo a 5 okolo naravno da ako im jedan iz hgspota crkne da su oni za sve krivi
a bio sam ja i sa frendom i vidio kako oni znaju srati...ne branim ja njih kao grupu servisera (taj dio sux) nego samo oko onog dijela s prodajom srot robe...