A, pa probao sam sa automatikom, "obtain ip add..."- sta, nisam napiso? a, stvarno nisam.- probao sam, kazem, pa prvo mi javi kako ima problema oko dobijanja ip adrese i na kraju kako je nije uspio dobiti i da se fino javim provajderu. I onda mi covjek tamo da staticke adrese, ip i dns, i ostalo znas. Nema on nekog drugog rijesenja, nemaju ni ovi na stranim forumima- ma njima je glavni problem jel mi to modem il router, a ja se u to razumijem...ko sto vidis. Ma zar je router i to bezicni? Sa integriranim ADSL modemom? Vis ti sta je neznalica... blazeni

...samo, ne vidim ta 2 porta za IP-TV, nema ih. (Ma nije ni vazno, na kraju krajeva. Ne bavim ti se ja tim- skoro da mi je isto router i skuter, zao mi je sto moram rec al... )
A nista, mogu se opet javit provajderu, pitat da posalje nekog da vidi modem/ router( sta li je) , mozda je stvarno problem u toj kutiji. Ili fino reinstalirat windowse.
(Trojana &comp-nakon tolko skeniranja u safe modu sa raznim programima- cini mi se da nema vise. Da kucnem u drvo?)