Citiraj:
Autor Angelus
nekontam šta ste svi sad samo 2furious,nitko vas nije tjerao da "uništite" breru,a da negovorimon o tome da decentan tuning samo uljepšava.Po meni igra je dobra ako joj je prijašnji nastavak bio super a ona je uzela sve od toga i proširila se dalje,bit igre je širit se i usavršavat,mogli ste još bacat blacto an ug i ug2 jer su bili samo rice auti ali mw(makar po meni najgori nfs ikad) i carbon imaju exotic i muscle(samo c muscle osim BE)
|
Niko ih nije tjeral da stave tu opciju u igru.

Moreš reći kaj hoćeš, ali ga pretjeruju s tim Brzi i Žestoki glupostima. Tebi se da provesti nekolko sati u "garaži" i sređivati npr. Schnitzerovu šesticu do granice neprepoznatljivosti - dobro. Meni se ne da ljepiti sve te naljepnice, stavljati ovaj spojler, pa onakvu farbu za 10.000 jura i tome slično. I kaj je fora kad sve to složiš, ideš fino na utrku i onda ti igra "javi" da nemaš dosta
bog-te-pitaj-kakvih zvjezdica iliti reputacije da bi mogel prisustvovati u utrci. Pa natrag u garažu i zaljepiti još naljepnicu ili dve. Glupost čista i šlus. Kaj je fali da stave umjernu dozu
tuninga, nekolicinu stvari iz prijašnjih nastavka i nemaš brige. Lijepe, duge staze, masa automobila, murija, vremenski uvjeti i šteta ko u
High Stakes ili
Porscheu. O tome se (nažalost) moremo samo spominati.
Zadnji NFS koji sam instaliral kod sebe je bil HP2, ostale sam sprobal kod drugih i nema tog boga koji bu me nagovoril da te nastavke instaliram kod sebe i odigram još koji put. EA je počel delati sranja s NFS serijalom i sve dok budu pretjerivali s razno-raznim glupostima i izvlačili se kak se stvari koje se bile u ranijim izadnjima nemreju staviti u igru...to ne bu to. Samo
copy-paste iz nastavka u nastavak. Svaki bu odigral novi nastavak i to bu ga držalo koji tjedan, a posle koga briga.