Daleko od toga da je na zapadu sve zakon! JA sam živio tam 9 godina i tad je to još bilo i OK, al vremenom su se oni razbahatili i sve češće ćete doživjeti situaciju kao kod nas! S time da ak si stranac i nez naš dobro jezik si gotov!
Meni se zna desit to u Grazu, tip si zabrje da sam ja neki tamo kreten koji nezna beknut njemački, nakon kaj mu saspem njegovu rečenicu nazad u facu s napomenom da se izvoli upristojiti na svaršenom njemačkom odmah mijenja ton.
Da se vrnem na HGšrot, imate na
www.2crowded.com/forum dio foruma koji se bavi dućanima u Hrvatskoj ta sam ja napisao na dugo i široko recenzije o dućanima di sam kupovao a među njima je i HGšrot.
Ja sam jednmom svjedočio ovome u HGspot servisu!
Žena ispred mene ima notebook od Compaqa koji ne dela, da to tipu koji jgleda i gleda pogleda račun, upali notebook, kad se neće upalit vrne ga ženi i veli ovo, mi smo u biti samo prodavači Compaqovih notebooka, pa odite u njihov servis, i počne ženi objašnjavat di je to. Žena ga na to pita zakaj to nigdje ne piše na računu, te da piše da se garancije obavljaju smao u ovlaštenom servisu. I sad pazi ovo tip se raz žesti i odbrusi da se to podrazumjeva jer oni to samo od njih kupuju te da ju moli da se makne jer zadržava red, men čudi kak to da tipu nije ostala zapiknuta peta od štikle u oku, žena je njemu vratila da se to uopće ne podrazumjeva te da si može zaboraviti da će ona ili njena firma više bilo kad kaj kupit kod njih! I pobrala se!
Takvu glupost nisam nikad još doživio, kaj onda kupiš neku komponentu ona krepa i tip te pošalje do dobavljača!
To ja zovem bahatost koja zaslužuje otkat i šamarčinu!
Evo to je jedan doživljaj ak želite pročitat sve o HGspotu i dr. dućanima kod kojih sam ja bio kliknite na link!