View Single Post
Staro 26.12.2003., 00:03   #13
Aeron
Premium

Aeron's Avatar

Datum registracije: Jan 2002
1.) Obično čovjek ide s pretpostavkom da ako kupuje novo, to isto i radi. Tvornice u kojima se proizvode navedeni fotoaparati, kao i svi ostali proizvodi imaju svoju liniju gdje se testira da li isti rade ili ne. Zar sam ja plaćen testirati robu koju kupujem? NE, NISAM! A ako oni prodaju robu koja je neispravna, odgovorni su. Ako ne oni osobno za kvarove, onda su odgovorni prijaviti kooperanta od kojega nabavljaju robu. Ali naravno, čemu rezati granu na kojoj sjediš; ako se može dobro zaraditi.

2.) Da? Dokaži mi to molim te... Neovisno od toga gdje se roba nabavlja, činjenica je da HG Spotova roba *ne radi* i to ne jednom korisniku nego masi! Isto tako, ekipa svjesno laže - ne može mi tip reći da je *pogriješio* dajući mi dvaput hard manjeg kapaciteta od kupljenog? Naravno, nakon što sam mu rekao da je nesposoban obavljati isti posao (rekao mi je da mi ne zna objasniti zašto su se ljudi u skladištu "zabunili" - onda nije sposoban za posao niti on, niti onaj koji ga je tamo postavio) - tip je rekao da ako odem šefu da će me izbaciti van iz dućana!! O refurbished diskovima zasada nećemo...

3.) Blago tebi što si upoznao Marka i Hrvoja. "Tip je zakon" - vrlo ekspertna analiza kvalitete radnih sposobnosti... potražit ću to kad budem proučavao CV-e u budućnosti. Ali da zna što radi - u to ne sumnjam. I da, najveći su, jer nema zaštite potrošača - posluju po sistemu "take the money and run". Ali kako je naše tržište nezahtjevno i guta sve, pa i stajanje u redu 2 sata, "servise", laži, prijevare... dečki zbilja znaju svoj "posao"

4.) Ne, oni nisu žrtve uspjeha, nego izrazito lošeg kadra i očajnog linijskog mngmt-a. A ako su odgovorni izabrali takve ljude, i oni su nesposobni. Dovoljno je da bace pogled u dućan, pa da vide kaos. Inače, ako se poduzeće širi, mora širiti i broj ljudi... Argumentacija ti je odlična... zato Ford ima samo 3 servisera, jer naprosto im tako dobro ide i tako su se razvili, da je bezveze plaćati servisere... nije ekonomično... horor - probaj tako nešto izjaviti u nekom stranom poduzeću

5.) Pa bilo je takvih dućana... To što netko uleti u gužvu u mercatoru ili metrou nije rezultat loše organizacije nego gužve. Inače, u mercatoru sam čekao 10 minuta.
U hgspotu se čeka zbog:
kaosa, masovnih pritužbi, prizemnih pokušaja prijevara, kaosa, ubitačne organizacije, lošeg osoblja, kaosa, nedostatka organizacije, kaosa, lijenosti nekih zaposlenika... jesam li spomenuo kaos?
Aeron je offline   Reply With Quote