56K WARNING
Eto dragi moji forumaši kratak prikaz i review
Antec P182 kućišta za one koje zanima dizajn, kako izgleda iznutra, prednosti i mane...
Prije tjedan dana nabavih ga po cijeni od 1160 kuna (60 kuna više od Antec P180). Njegova skuplja verzija Antec P182 SE košta 1680kn, a razlika je samo što ima zrcalni finish izvana, crno lakiranu unutrašnjost i led lampicu unutar kućišta - dok je raspored iznutra odentičan kao na P182.
Tražio sam kućište koje je prvenstveno tiho, ima dobro riješeno skrivanje kablova, lako su mu dostupne sve komponente i dobro hlađenje.
Dolazi dobro zapakiran u velikoj kutiji sa stiroporom. Ima zaljepljene zaštitne folije na stranicama da se ne ogrebu. U kućištu priručnik sa priborom i kutijica sa šarafićima te već montirana tri Antec 120mm fana sa regulatorima brzine.

Boja kućišta izvana je gun metal, djeluje robusno i ima dosta kvalitetne plastike, metala i aluminija. Ispod kućišta se nalazi silikonska guma tako da se ne skliže. Vrata se mogu otvarati za 280 stupnjeva i dobro ublažavaju buku od prednjeg venta na 1000 okretaja. Imaju magnet i dobro su napravljena. Prvi put kad se otvore skroz paralelno sa bočnom stranicom jako kvrcnu. Pomislio sam - *ebemu razvalio sam vrata i sledio se
Nakon toga se otvaraju bez problema.
Naprijed se nalaze dvoja vratašca sa mrežicom za prašinu koja se lako skida i čisti a dobro obavlja svoju funkciju.
Na optičke pogone se lako stavlja vodilica pa se klik-klak kliznim mehanizmom lako stavljaju i vade izvana.
Vidimo još 2 HD ledice i 1 power ledicu plave boje. 2 USB konektora, 1 firewire te komektori za slušalice. Reset i power switch.