View Single Post
Staro 25.12.2003., 23:34   #12
msvrtan
..

Datum registracije: Oct 2001
1) kupiti fotic i onda ici doma isprobavati je po meni malo glupo..pogotovo posto to nije nesto sto ne mozes tamo isprobavati..ali ajde svakome se zalomi da se ne sjeti

2) o tome kako hgspot prodaje srot robu mi je vec dosta..kada ce te svi shvatiti da je sva roba u svima nasim ducanima od istih dobavljaca...nije da jedni dobe iz jednog ducana a drugi iz drugog i slicno...naravno ne govorim o stvarim koje idu u malim kolocinama pa se cesto nabave direktno vani

3)njihov mangment je vise nego dobar...upoznao sam Marka koji je direktor marketinga i tip je zakon...vidio sam i Hrvoja (vlasnika) i tip zna sto radi...da decki ne znaju sto rade nebi bili najveci

4)oni su zrtve svoga uspijeha...dok netko ko prodaje 20x hardwarea manje od njih ima 2 servisera oni bas nemogu imati 20x puta vise...nije ekonomicno ..sto naravno dovodi do toga da imaju guzve u spicama

5) daj mi recite kad ste tako svi pametni u kojim ste to sve ducanima bili pred Bozic i da nije bila guzva? ja nekako cijelo vrijeme uletavam u svakome ducanu u guzvu (ne govorim o inf. ducanima)..pa pogledajte centar grada ili neke soping centre...pa puni su ko sipak...pa jel vam bed stajati tamo po dva sata u redu?ako je odete negdje gdje je skuplje sto znaci automatski i manje ljudi...
msvrtan je offline   Reply With Quote