Citiraj:
Originally posted by z3D
I naravno da imam lemilicu, maturirao sam Teslu. I ocito je da znam vise od tebe o elektronici.
|
Poserem ti se na TVOJU maturu iz TESLE,
znam što se uči u elektrotehničkoj školi, završio sam Končar(opći elektrotehničar) i maturirao s 5, kao i prolazio.
Žao mi je što sam uopće upisao tu školu, trebao sam upisti prirodoslovno matematičku gimnaziju.
Sada studiram na Fer-u, i pored toga namjeravam upisti PMF(fiziku), što se tiče moje intelegencije, na testu u MENSI( Casandra kod fera) imao sam IQ 153, no ne smatram se pametnim.
O elektrotehnici znam dosta, premda postoje ljudi koji znaju i više od mene, osobno poznam čovjeka sa srednjom policijskom školom koji se u analogne sklopove razumije bolje nego asistenti na feru.
SMD ledice ne postoje, možda je to neka mala izvedba( inače, jezgra sam ledice je mala, a plastika sačinjava veći dio njene dimenzije). Imao sam prilike otvarati CD romove i znam kakove su ledice unutra(standardnih dimenzija), mobitele nisam nikad otvarao pa za njih ne znam, ali siguran sam da smd ledica ne postoji.
Ne znam zašto se "bojiš" otić serviseru, ako ne vjeruješ meni pitaj ljude koji prodaju ledice(el. centar, chipoteka i sl. ) pa nek te oni uvjere.