Tema: Epox mrtav?
View Single Post
Staro 22.05.2007., 15:12   #37
greg SE
Premium
Moj komp

greg SE's Avatar

Datum registracije: Oct 2001
Citiraj:
Autor tomifish2002 Pregled postova
nisam rekao da te ploče nevaljaju nego da su low-end (slab bundle, oprema na ploči, clockerske sposobnosti). btw moja prva ploča je bila ecs p6-isa2 i815e solano chipset. očito svi ovi veči igrači nemogu živjeti samo od skupih ploča za entuzijaste. hebiga, ecs i foxconn su se snašli i to dobro.
a jesu ako das 200 kn za nju, imaju oni i skupljih modela koji su poprilicno dobri. jedino bundle nikada nije bio previse jak ali vecinom su to ionako idiotarije vrijednosti 50ak kn koje ti s plocom naplate barem 200. vidio sam pad dobrih iznimki iz toga pravila ali rijetko. meni osobno je smjesno kad vidim ljude kako ovdje svrsavaju na sarafciger
inace ECS zna imati dobre ploce, vecinom su u svojoj kategoriji pri vrhu a njihovi "high-end" modeli su obicno u rangu s onim sto dobijes za znatno vecu lovu kod nekog jaceg branda. naravno da ima smeca ali to ionako nisu ploce namjenjene kucnom koristenju ili da user koristi ista osim uredskih aplikacija.
imam njihovu K7S5A jos na zivotu kod staraca u stroju, za ona vremena kada sam je sebi kupio zvijer, prilicno brza ploca. ja sam je mislio drzati par mjeseci kod sebe da bi ju na kraju koristio 2 godine. sad ima negdje 5 godina ako ne i vise. nazalost na vlastitom iskustvu sam naucio da kod recimo epox-a jedino spomenuti sarafciger moze prezivjeti 5 godina, ploca nikako. od njih sam davno odustao.
greg SE je offline   Reply With Quote