View Single Post
Staro 22.05.2007., 13:50   #93
Codiac
bycod

Codiac's Avatar

Datum registracije: May 2004
Citiraj:
Autor Elven Pregled postova
Znam da ima ovdje ljudi koji se, poput mene, sa laganom sjetom prisjecaju Dune II igre (zbog te igre sam cak i isao citati knjige), pa bih i takvima preporucio citanje ovog clanka, cisto za sjecanje na neka stara vremena
harkoneni, artreidsi i koji su treci ?

to sam igrao prije cccc nesjecam se vise kako sam mrzio crve kada mi pojednu harvestera

uglavnom sto se tice strategije SC je puno bolji od c&c mar ono o cem ti pricas mi je smijesno jer isto tako mozes u C&C-u nastampati 30 mamuta i gotovo, sa cime ces ih skinuti ? ili 20 devastatora ili 20 tripoda... jedino nod zahtjeva neku strategiju. igrao sam veliku vecinu strategija koje su izasle i imho warhamer ima najvecu strategiju al opet tu se radi o postavljanju vojske i napadanju nema izgradnje unita.
A sto se tice strategije sa izgradnjom unita Starcraft je daleko najbolja strategija. Valjda nemoram ni napominjati da sam igrao i presao svaki C&C serijal koji je izasao

I za kraj svatko ima svoga favorita, ja npr nevolim imati glavnu gradjevinu vise volim seljake koji grade jer si manje podlozan tome da ti netko skrsi glavnu i gg... Dok netko nevoli seljake dakle stvar je osobnoga izbora.

Sto se mene tice za mene je Starcraft 2 najiscekivanija igra u posljednjih 10 godina (od prvoga sca) i jednostavno vec sada vidim da cu uzivati u igri. . A mislim da se i nekih 22 milijuna korejanaca slaze samnom

Intel-i5-760 / Cooler-Master-Hyper-212 / Gigabyte P55-USB3
GSkill -2x4gb / MSI R7 370 2GB / Audigy SE Xtreme
Samsung EVO850 250GB / Samsung HD204UI / WDC 1TB/Samsung SH203b
Seasonic-430w / Chieftec-LCX-2x120 / DELL U2412M
Logitech Illuminated Keyboard / Logitech-G9 / Steelpad 4D / Rumble-pad-2 / Logitech-Z4

.i.

Razer Blade 15
Codiac je offline   Reply With Quote