Citiraj:
Autor Elven
Znam da ima ovdje ljudi koji se, poput mene, sa laganom sjetom prisjecaju Dune II igre (zbog te igre sam cak i isao citati knjige), pa bih i takvima preporucio citanje ovog clanka, cisto za sjecanje na neka stara vremena 
|
harkoneni, artreidsi i koji su treci ?
to sam igrao prije cccc nesjecam se vise

kako sam mrzio crve kada mi pojednu harvestera
uglavnom sto se tice strategije SC je puno bolji od c&c mar ono o cem ti pricas mi je smijesno jer isto tako mozes u C&C-u nastampati 30 mamuta i gotovo, sa cime ces ih skinuti ? ili 20 devastatora ili 20 tripoda... jedino nod zahtjeva neku strategiju. igrao sam veliku vecinu strategija koje su izasle i imho warhamer ima najvecu strategiju al opet tu se radi o postavljanju vojske i napadanju nema izgradnje unita.
A sto se tice strategije sa izgradnjom unita Starcraft je daleko najbolja strategija. Valjda nemoram ni napominjati da sam igrao i presao svaki C&C serijal koji je izasao
I za kraj svatko ima svoga favorita, ja npr nevolim imati glavnu gradjevinu vise volim seljake koji grade jer si manje podlozan tome da ti netko skrsi glavnu i gg... Dok netko nevoli seljake dakle stvar je osobnoga izbora.
Sto se mene tice za mene je Starcraft 2 najiscekivanija igra u posljednjih 10 godina (od prvoga sca) i jednostavno vec sada vidim da cu uzivati u igri.

. A mislim da se i nekih 22 milijuna korejanaca slaze samnom